Cholade is meer dan een reep, dat weet elke kenner…

Zoals wijnen en kazen hun herkomst en specifieke eigenschappen hebben, zo ook zijn er ontelbare variaties van chocolade. Elke cacaoboon heeft zijn eigen karakter in structuur, smaak en verfijning. Deels zijn de eigenschappen bepaald door de regio, maar deels ook door de wijze van teelt en het weer. Het aantal chocolatiers dat in Nederland nog ambachtelijk zelf de bonen inkoopt en verwerkt tot chocolade, is op de vingers van één hand te tellen.

Huize Geers behoort tot dit selecte gezelschap. Het vakmanschap van Hein Geers heeft zich al eerder vertaald naar kampioenstitels en Michelin sterren. Nu deelt Hein Geers zijn beste jaarproduct in een speciale box. Elke chocolade kenner en liefhebber zal de inhoud van deze unieke doos weten te omarmen. De bonen, de pasta en de eindproducten worden gepresenteerd in een doos met achtergrondinformatie over het gebied en de boeren die garant staan voor de beste cacao producten.
Chocolade experience box